Mindenképpen időben kell elküldeni, hogy ez mit is jelent? Fontos a jó időzítés!

Esküvő előtt akár több hónappal, hiszen a meghívottnak jó előre tervezni-e kell, hogy biztosan szabaddá tudja tenni ezt az időpontot. Jó tanácsként, mindenképpen időben kell kiküldeni, persze az ideális, ha személyesen adjátok át az esküvő előtt 3-4 hónappal. Sokkal kedvesebb és személyre szóló, ha a meghívó kézbesítésére Ti magatok vállalkoztok.

Nagyon sok szolgáltató van, akik között több fajta stílus és minőség is képviselteti magát. Nem lesz egyszerű a választás, hiszen meg kell majd határozni a szöveget, a szín, a meghívó stílusát, betűtípust stb. Meghívót készíthettek házilag is, ha megfelelő kreativitással és sok szabad idővel és energiával rendelkeztek. De ne feled, ez lesz az első információ, amivel az esküvőd kapcsán találkoznak a vendégek.

Ha rendelés mellett döntesz, olyan céget válasz ahol minden tudnak biztosítani, boríték, nyomdai kapacitás. Érdemes az esküvő többi kiegészítőjét is a meghívóval egy helyen megrendelni, például: ültető kártya, menükártya, ültetési rend, köszönő ajándék. Szép és elegáns, ha az esküvő színvilágával és stílusával összhangban vannak.

Elkészültek a meghívók, nincs más hátra, mint eljuttatni a meghívottakhoz, hogy hivatalos formában is tudják az esküvő napját!