Szeretnék, ha esküvőjük minden ízében felejthetetlen lenne?

A rokonok szívéhez a gyomrán át vezet az út – mondhatnánk, hiszen hosszú évek esküvőszervezői tapasztalata alapján egyértelmű számunkra, hogy az esküvői menüsor sokáig beszédtéma még a meghívottak körében. Különösképpen akkor, ha az étel nagyon jó volt – vagy éppen nagyon rossz.

Az esküvői vacsora a lakodalom elengedhetetlen része, és egyben az egyik legköltségesebb eleme is – ezért nagyon nem mindegy, hogy Önök milyen étkeket, és milyen minőséget kapnak a pénzükért. És természetesen az sem mindegy, hogy pozitív, vagy negatív hangnemben emlegetik a meghívottak még évekig az esküvői lakomát…

A Bild’s Event catering partnere a tökéletes íz- és látványkombinációban hisz: akár hagyományos menüsort, akár extravagáns esküvői vacsorát kér, biztos lehet abban, hogy különlegesen finom ételeket kap.

A Bild’s Event catering partnere nem csak saját szervezésű rendezvényeinken kínál kiemelkedő ízeket: esküvői vacsoránkat külső helyszínre, külső szervező rendezvényeire is megrendelheti.

Mindenben rugalmasak vagyunk, hisz ez az Önök nagy napja; az alábbi menüsor egy ajánlás csupán, de bármilyen változtatást, egyedi igényt is jelezhetnek, mi elkészítjük Önöknek. A kiválasztott menüsorról mindig pontos árajánlatot kapunk, így nem érhetik Önöket kellemetlen meglepetések az esküvőjükön.

Önök dönthetnek arról is, hogy ránk bízzák az italok beszerzését, vagy Önök fogják hozni a frissítőket.