Külföldön élünk, hogyan szervezzük az esküvőnket

Egy jegyespár élete alapból bonyolult – a tökéletes helyszín kiválasztása, zenekar, a vendéglátás, helyszín, dekoráció, cipő, virág, bevonuló zene, első tánc és a többi és a többi. Ezt minden esküvő előtt álló pár átéli, az említett “problémákon” felül megjelent egy még nagyobb: a lakóhelye és az esküvőhelyszín között lévő többezer kilométernyi távolság.

Ha a rokonság nagy része Magyarországon él célszerű megoldás ide szervezni az esküvőt, hiszen itt a költségek alacsonyabbak, mint külföldön. Nagyon sokszor az is előfordul, hogy a pár egyik fele külföldi, ilyenkor az idegen nyelvű kommunikáció is teret kap a szervezésben.

A magyar párok általában a szombati napokat tervezik az esküvő megtartására, így ez a nap az „alap értelmezett” esküvő nap.  Ha, több külföldi vendégetek lesz, fontoljátok meg a hét többi napját is, számukra a csütörtök, péntek vagy vasárnap is tökéletes lehet.  Az esküvőn való részvételt a külföldi vendégek szívesen kötik össze pár napos nyaralással, tapasztalataink szerint a külföldről érkező vendégek legalább 3-4 napra érkeznek.  A hét közbeni esküvő fő előnye, hogy a legtöbb szolgáltató kedvezményeket biztosít. Külföldi vendégeitek számára biztosítunk programszervezést és szállásfoglalást is.

Biztos mindenki ismeri azt az érzést, amikor a túl nagy választék miatt, teljesen elveszettnek érzi magát az ember. A jó esküvőszervező számos minőséget nyújtó, de különböző ár kategóriájú és stílusú szolgáltatóval dolgozik együtt. Ebből a széles repertoárból könnyű a választás!

Természetesen a kapcsolattartásra használjuk a modern technika adta lehetőségeket.

Amint sikerül kiválasztani a szóba jövő helyszíneket, elkezdjük szervezni a helyszínbejárást. Ezeket az időpontokat azokra a napokra szervezzük, amikor hazalátogattok Magyarországra. A helyszínek és a további szolgáltatók megismerésére az időpontok ésszerű tervezésével felállítjuk a találkozók menetét. Ez akár többnapos program is lehet, nagyon sok kérdésben néhány nap alatt kell el döntést hozni.

Szervezőként döntések előkészítésében tudunk Nektek a legtöbbet segíteni. Az esküvőszervezés külföldről sem bonyolult, jó előkészítéssel, és ha az esküvő időpontja is rugalmas, akkor akár néhány hónap alatt is megszervezhetjük a tökéletes álom esküvőt. Egyedül is megy, de szervezővel, sokkal könnyebb.

Az esküvőszervező leglényegesebb feladata azonban mégis az esküvő napjának levezénylése. Az esküvőszervező észrevétlenül teszi a dolgát, de mégis ott van minden hol. Egy olyan ember kezébe teszitek le a teljes eseményt, aki tökéletesen ismeri a szervezés egész folyamatát, az esküvőszervező ismeri a helyszínt és a szolgáltatói csapatot.

Mikor van szükséged esküvőszervezőre?

Legjobbat akarod kihozni életed legfontosabb napjából.
Fontos számodra a minőség
Nem akarsz „tanuló pénzt fizetni”
Független, a Ti érdekeitek képviselő személy irányítsa a napot és az eseményeket
Ha szükséged van valakire, akinek a meglátásai, ötletei és gyakorlati tudása biztosíték arra, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen.

Nem akarlak meggyőzni arról, hogy álmaid esküvőjének szervezésére és lebonyolítására egy esküvőszerezőre van szükséged.  Nem tudok segíteni akkor, ha Te magad nem érzed és tudod, hogy a csoda megvalósításhoz egy szakmailag felkészült és tapasztalt szervezőre van szükséged. A Ti esküvőtök egyben a mi referenciánk is, biztosak lehettek, abban, hogy maximális odafigyelést kaptok, és a legmegfelelőbb megoldásokat ajánlom.

Az elmúlt évek alatt több olyan párunk volt, akik külföldről szervezték meg az esküvőjüket. Általában skype-on tartjuk a kapcsolatot és csak az esküvő előtti héten találkoztunk személyesen, nem egyszerű, viszont jó alapokkal nem is lehetetlen.

Fogd a kezem! – Személyes tanácsadás – olvass tovább

Ajánlatkérés

Ajánlatkérést követő 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.Ajánlatkérés

Ajánlatkérést követő 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.