Hogyan válassz esküvőhelyszínt?

Elsőként a dátumot határozzátok meg , lehetőség szerint több alternatív dátum lehetőséggel, így nagyobb az esély, hogy a kiszemelt helyszínek rendelkeznek szabad kapacitással és az adott időpontra tudnak ajánlatot küldeni részetekre.
Minél korábban kezditek a keresést, annál könnyebb lesz a megfelelő helyszínt megtalálni.

Nagyon fontos a stílus, milyen légkörben, milyen stílusban gondolkodtok, szűkítsétek a lehetőségeket!
A létszámot is érdemes meghatározni, mert a helyszínek befogadóképessége eltérő, ebből hány gyerek  lesz, van e szükség külön teremre akár a gyerekek részére, akár öltözőre, amit a készülődés vagy átöltözés alkalmával tudtok használni

Érdemes rákérdezni, hogy az adott helyszínen, tartanak e párhuzamosan is esküvőt, mert a vendégek esetleg keveredhetnek, illetve egyéb kellemetlenségek adódhatnak
Mit tartalmaz a terembérleti díj pontosan? Pontosítsátok mit tudnak biztosítani és mi az amiről Nektek kell gondoskodni.

Mi a jól sikerült esküvő titka?
Hol kell kezdeni a szervezést?

Egyáltalán: KI szervezze meg az esküvőt?

A Bilds Event –

  • Komplex szolgáltatást nyújtunk, nemcsak a szervezést, de a helyszínt és a cateringet is mi biztosítjuk. Nincs több lépcsős egyeztetés!
  • Az esküvő teljes megszervezése és lebonyolítása során  lesz egy  személyes asszisztensed, aki minden szálat a kezében tart az első lépéstől az utolsóig.
  • Kreatív és proaktív ötletekkel segítünk, hogy a tervezett esküvő felejthetetlen legyen.
  • Menü kóstolási lehetőséget biztosítunk, hogy NE vegyetek zsákba macskát.
  • Velünk kiegyensúlyozott, precíz és gördülékeny a szervezési folyamat.

felejthetetlen esküvő kiváló és precíz logisztika eredménye, az események gondos összehangolása.

A modern vendéglátásban már nincs helye a sablon catering-szolgáltatások egyhangú ételeinek.

Az igazi vendéglátás a vendégről szól!

Vendégeitek különleges igényeire is odafigyelünk: határozottan állítjuk hogy a vegetáriánus étrend nem áll meg a rántott gombánál, és nem esünk kétségbe akkor sem, ha „mentes” vagy ’kímélő’ menüt rendeltek. Az  ételérzékenységre külön oda figyelünk.

Bármilyen rendezvényről is beszélünk az étkezés mindig kiemelt fontosságú a közös étkezések erősíti az összetartást, a családi légkör hangulatát. Egy esküvő esetében még fontosabb az a bizonyos „első benyomás”, ennek érdekében megbízható szervezőre és cateringre van szüksége.
legmagasabb szintű vendéglátáshoz és a kulturált étkezéshez is biztosítani tudjuk a megfelelő és elegendő eszközparkot.
Garanciát vállalunk, hogy ételeink a legjobb minőségi alapanyagokból készítjük, betartva a hatályos jogszabályokat, erre garancia a konyha ISO 9001 és HACCP minőségbiztosítási tanúsítványa.

Kérjétek Ingyenes ajánlatunkat ITT.