Az örök kérdés, hogy meghívjuk-e az esküvőre a barátok és rokonok gyerekeit?
Érvek és ellen érvek vannak bőven…

Ők is fontos vendégek és valljuk be, ha Ők jól érzik magukat, akkor a szülők is jókedvűen ünnepelnek. Rendezzetek be egy barátságos, gyerekbarát teret, erre legalkalmasabb egy külön terem, amely később alvó szobaként is használható. Ezzel az apró figyelmességgel, mint a gyerek felügyelet biztosítása a szülőknek sem kell ideje korán haza menni.

A sziromszóró aranyos kisleány vagy gyűrűvivő fess kisfiú szép ruhában nagyon bájosak lesznek, milyen kedves emlék lesz, és valóban. De az est további részében, ha nem biztosítjátok a gyerkőcöknek a számukra megfelelő közeget, akkor a tündéri kislányokból és helyes fiúcskákból előbújik a kisördög és a „Nagy Napon” a rakoncátlan gyerekek veszik át a terepet.

Megoldás!
Rendezzetek be gyerekkuckót, ahol képzett pedagógusok segítségével megfelelő elfoglaltságot tudtok biztosítani a gyerekeknek. Ezzel a praktikus szolgáltatással, mint a gyerek felügyelet biztosíthatjátok, hogy a „Nagy Nap” kicsiknek és nagyoknak is, de és legfőképp a TI számotokra önfeledt és boldog ünneplésé legyen.

Az apró manóknak és szüleiknek is a számukra megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítsátok. Ezzel a praktikus szolgáltatással, biztosíthatjátok, hogy a „Nagy Nap” kicsiknek és nagyoknak is, de és legfőképp a TI számotokra önfeledt és boldog ünneplésé legyen.
Így elkerülhető, hogy a bájos koszorús lánykák és a fess gyűrűvivő kisfiúkból előtörjön a kisö
rdög.