“Nagyon szépen köszönjük az egész napi támogatást, segítséget. Nélkületek nem lett volna ilyen felejthetetlen és csodálatos a MI NAPUNK. Köszönjük a finom ételeket, a remek kiszolgálást.
Örülünk, hogy megtaláltunk Titeket, minden várakozásunkat felülmúltátok.
Reméljük, kedves emlékként őriztek meg minket.

ADRI • TOMI

„Nagyon szépen köszönjük ezt a csodás napot, fantasztikusan éreztük magunkat. Hálásak vagyunk mindenért! Az egész csapat előtt le a kalappal.”

ANI • RICSI

„Köszönjük szépen a szervezést, hogy a mi NAGY NAPUNKAT széppé és felejthetetlenné tettétek. Szuper volt minden, a vacsora is finom volt.

Köszönjük szépen!”

JUCI • CSABI

„Nagyon hálásak vagyunk a lelkiismeretes munkátokért és, hogy mindenben segédkeztetek a mi nagy napunk tökéletes lebonyolításában. A helyszín az első pillanattól megfogott bennünket és a jó időnek hála a vendégeink is megcsodálhatták.

Egy örök, maradandó élményt nyújtottatok nekünk és vendégeinknek!”

KATA • DÁVID

“A legjobb az volt, hogy az esküvő napján a legnyugodtabb és legboldogabb menyasszony lehettem, mert minden gyönyörűen elő volt készitve, a vendégek nagyon jól érezték magukat, az étel mennyeien finom volt és nekem semmi miatt nem kellett aggódnom. Nekünk nagyon szép emlék az esküvőnk és a barátaink még a mai napig is felemlegetik a napot.”

JUDIT • MÁTYÁS

„Nagyon-nagyon köszönünk mindent. A legmerészebb álmainkat is felülmúltátok. Sosem felejtünk el Titeket.”

PETRA • FERENC

„Köszönjük Nektek és az egész csapatnak, akikkel együtt dolgoztok, az egész napot. Életünk egyik legfontosabb és legszebb napját ünnepelhettük itt.

Szavakkal nem tudjuk leírni, mennyire boldogok vagyunk és, hogy mennyire jól sikerült a nagy napunk!”

SZONJA • ZOLI

„Minket különösen az fogott meg, hogy komplex szolgáltatást nyújtott: nemcsak a helyszínt biztosította, de sokéves tapasztalatának köszönhetően az esküvő megszervezésében is sokat segített, azzal hogy – többek között, szolgáltatókat ajánlott és tartotta velük a kapcsolatot, ami sok terhet levett a vállunkról. Ezzel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy életünk legszebb napja tényleg felejthetetlen legyen.”

JUDIT • ANDRÁS

A Bilds Event Wedding nélkül szó szerint nem jöhetett volna létre ez a nap. Az utolsó pillanatban “találtunk egymásra” és onnantól kezdve nyugodt voltam. Rugalmas hozzá állásuk, kifinomult ízlésük és mérhetetlen emberi jó szándékuk olyanná tette ezt a napot nekünk, amilyenről a Férjemmel együtt álmodtunk.”

EDIT • CSABA

A helyszín választással egy remek csapatot is megnyertünk a nagy napunkra, maximális támogatást és rugalmasságot tapasztaltunk. A catering lebonyolítása felülmúlta az általunk vártakat, a vendégektől rengeteg pozitív visszajelzés érkezett ezzel kapcsolatban. Minden általunk feltett kérdésre, szinte azonnal kielégítő választ kaptunk, korrekt, pontos ügyintézés és végtelenül türelmes személyes jelenlét jellemzi a Bild’s Event Wedding csapatát.

TIMI • ATTILA

Ajánlatkérés

Szeretnénk, hogy minél egyszerűbb legyen az ajánlatkérés, ezért csak a legfontosabb kérdéseket tesszük fel.

    Ajánlatkérést követő 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.    Ajánlatkérés

      Ajánlatkérést követő 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.