Az esküvőszervezésről

Minden jegyespárnak megvan a saját álma, a saját elképzelése életük legszebb napjáról. A Ti esküvőtöknek egyedinek kell lennie, mely a személyiségeteket a stílusotokat tükrözi, és biztosítja azt a varázslatot, mely a Nagy Napot semmivel és senki mással nem hasonlíthatja össze.

Gratulálok házasságkötésetek alkalmából!
Szabó Ildikó vagyok a Bilds Event Wedding esküvőszervezője. Feladatom, hogy intézzem a rengeteg utánajárást, a telefonálgatásokat, egyeztetéseket, figyeljek minden aprónak tűnő részletre, a határidőket betartva a felelősség nagy részét átvállalva, teljes mértékben törekedve a tökéletes megoldásra!

Hiszek benne, hogy kreatív és egyedi ötletekkel, tapasztalataimmal olyanná varázsolom esküvőtöket, ahogy azt megálmodtátok, és melynek minden perce egy örök emlék marad.

Szervezőként döntések előkészítésében tudok Nektek a legtöbbet segíteni, mégis a leglényegesebb feladatom az esküvő napjának levezénylése.

Az esküvőszervezés folyamata a következőkép alakul:

Kapcsolatfelvétel

 • Elsőként egy írásos megbízási szerződést kötünk.

Személyes Találkozó

 • Végig vesszük és megbeszéljük az álmaitok, vágyaitokat és ennek a reális megvalósítását.

Szervezés

 • Felkutatom és lefoglalom hozzátok illő, tökéletes esküvői helyszínt, előkészítem és leszervezem a helyszín bejárásokat
 • Ajánlatokat kérek be az esküvői szolgáltatóktól, majd azokat kiértékelve továbbítom felétek, egyeztetem a velük történő személyes találkozásokat.
 •  A szervezés teljes menetében kapcsolatban állunk, telefonon, egyéb online formában.
 • Ebben az időszakban lesznek olyan hetek, amikor szinte nem is beszélünk, de bizony lesznek olyan napok, amikor határozott leszek, mert tartanunk kell a határidőket!!

Lebonyolítás

 • Az esküvő előtti héten egyeztetek minden szolgáltatóval, a feladatokról pontos és részletes forgatókönyvet készítek.
 • Az nagy napon az első szolgáltató érkezése előtt már a helyszínen vagyok, (általában 9-10 órakor kezdek) és a megbeszéltek szerint irányítom a nap eseményeit.
 • Majd az esküvő zárásként pénzügyi elszámolást készítek, utólag felmerülő költségek alapján elszámolunk.

… és jöhet a boldog nászút!!!

Az esküvőszervezésről

Minden jegyespárnak megvan a saját álma, a saját elképzelése életük legszebb napjáról. A Ti esküvőtöknek egyedinek kell lennie, mely a személyiségeteket a stílusotokat tükrözi, és biztosítja azt a varázslatot, mely a Nagy Napot semmivel és senki mással nem hasonlíthatja össze.

Az esküvőszervezés egy szakma, mely komoly szaktudást, empátiát, problémamegoldó képességet, diszkréciót és kreativitást igényel.

Báthory Ildikó vagyok a Bilds Event Wedding vezető esküvőszervezője. Feladatom, hogy intézzem a rengeteg utánajárást, a telefonálgatásokat, egyeztetéseket, figyeljek minden aprónak tűnő részletre, a határidőket betartva a felelősség nagy részét átvállalva, teljes mértékben törekedve a tökéletes megoldásra!

Kollégáimmal hiszünk benne, hogy kreatív és egyedi ötletekkel, tapasztalatainkkal olyanná varázsoljuk esküvőtöket, ahogy azt megálmodtátok, és melynek minden perce egy örök emlék marad. Esküvőszervező szolgáltatásunk az elvárásaitokhoz igazított, diszkrét és professzionális.

Egyszerre leszünk a bizalmasotok, a pszichológusotok, a szakértőtök, a pénzügyi tanácsadótok, egyszemélyben dizájner és coach, aki a legboldogabb és nehezebb pillanatokban is fogja a kezeteket. A Bilds Event Weddingnél mindez a készség, tudás, ismeretanyag és kapcsolati tőke, rendelkezésre áll, 15 éves múltunkra hivatkozva garanciát is vállalunk minderre.

Minden esküvő mögött egy tökéletes összhangban dolgozó csapat áll. Ismerjük a szolgáltatói piacot; tisztában vagyunk a lehetőségekkel és a sajátosságokkal. Esküvőszervező irodánk Budapesten található, de az országban bárhol vállalunk esküvőszervezést. Ha neked fontos, hogy az esküvőd profi szervezéssel, gördülékenyen alakuljon, de emellett számodra is fontos a jókedv, és az oldott légkör, akkor mi vagyunk a Ti esküvőszervezőtök.

Elérhetőek vagyunk a hét minden napján, hétvégén is.

Csak akkor olvasd tovább, ha tudod, hogy esküvőszervezőre van szükséged, és ha az írásom végére értél már tudni fogod, hogy ránk van szükséged.  

Ajánlatkérés

  Ajánlatkérést követő 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.  Ajánlatkérés

   Ajánlatkérést követő 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.