Esküvői koordináció

Ezt a szolgáltatást, annak a párnak érdemes választania, akik az esküvőszervezés folyamatát saját kézben akarják tartani, ám a Nagy Napon nem akartok azzal foglalkozni, hogy hol talál a Dj áram csatlakozást vagy a cukrászda sütemény és tortaszállítását kifogja átvenni, a dekoros hol tudja elhelyezni a virágokat és ceremónia mester hol tud átöltözni?

Az esküvőtök napján nagyon sok szolgáltató dolgozik, akiknek közös céljuk, hogy „azt a napot” emlékezetessé tegyék számotokra. Mindenki profi a maga területén ugyan akkor szükség van egy „karmesterre” aki irányít, aki figyel minden apró részletre. Biztonságot ad, ha van valaki a háttérben, aki tisztában van mindezzel, tudja az esküvő menetével, ez az esküvőszervező feladat.

Hogyan is dolgozunk?
Az esküvőt megelőző héten szükségünk van egy találkozóra, ahol megbeszéljünk a végleges vendéglistát az elkészült az ültetési rendet, átnézzük a forgatókönyvet. Végig vesszük a nap menetét attól kezdve, hogy a reggeli első kávét elfogyasztottátok, addig a pontig, amíg minden kérdésemre választ kapok, ez kb 2-3 órás meeting, mely alapos és részletes.

Munkámmal biztonságot nyújtok, hogy a Nap életetek legemlékezetesebb napja legyen!

Szolgáltatási árak? – olvass tovább

Ajánlatkérés

Ajánlatkérést követő 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.Ajánlatkérés

Ajánlatkérést követő 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.